Gligorić nekretnine

Prodaja i zakup nekretnina

PRODAJA

IZDAVANJE

IZDVAJAMO IZ PONUDE

PRODAJA I ZAKUP NEKRETNINA

Tržište nekretnina kao deo opšteg tržišta i tržišnih vrednosti se u R. Srbiji, a posebno u Beogradu kao metropoli permanentno razvijalo u poslednjih 20 godina. Poseban rast i razvoj ostvaruje poslednjih nekoliko godina, kada je ostvaren višestruki rast cena svih vrsta nepokretnosti i obim prometa od više milijardi evra. Razlozi su višestruki, a dominantan je prvenstveno ekonomski interes i mogućnost finansijske zarade i ostvarenog profita. Naime, pokazalo se da je investiranje u nekretnine najisplatljivije i da kupovina raznih vrsta nekretnina ( stanova, kuća, poslovnog prostora, zemljišta ) omogućava uvećanje i rast kapitala i novca koji poseduju pravna i fizička lica.

“GLIGORIĆ NEKRETNINE” D.O.O. je agencija koja je sastavljena od iskusnih agenata i menadžmenta u njoj , sa višegodišnjim radom na tržištu nekretnina i osnovana je sa ciljem da podigne nivo kvaliteta ponude i usluge u prometu i zakupu nepokretnosti na još viši nivo . Poslovni moto celog tima je da profesionalno omogući najefikasnije rešavanje vaših potreba i problema vezanih za promet i zakup nepokretnosti. To podrazumeva uspeh i zadovoljstvo za sve učesnike u prometu i zakupu nepokretnosti -prodavce, kupce, zakupodavce, zakupce i posrednike. Rukovodeći se tim poslovnim ciljem spremni smo da Vam u potpunosti ispunimo sva Vaša očekivanja kao budućeg učesnika u prometu i zakupu različitih vrsta nepokretnosti. Poučeni dugogodišnjim iskustvom, otvoreni smo za profesionalnu saradnju sa svim našim sadašnjim i budućim klijentima, drugim agencijama, nadležnim institucijama i ustanovama. Naši agenti i menadžeri strpljivo će saslušati sve Vaše zahteve i pomoći će Vam da ostvarite Vaša očekivanja kao učesnika na tržištu nekretnina.

”Opširnije”

Posebno smo ponosni na našu ponudu novogradnje u Beogradu. Naša agencija nudi: Novogradnja Novi Beograd, novogradnja Kaluđerica, novogradnja Mirijevo, novogradnja Karaburma, novogradnja Autokomanda, novogradnja Lion, novogadnja Ledine, novogradnja Crveni krst I mnoge druge van teritorije grada Beograda, poput: novogradnja Zlatibor.

Kroz naše oglase za stanove, možete lako pronaći nekretninu koja odgovara Vašim potrebama. Bez obzira da li preferirate mirnije delove kao što su Mirijevo, Voždovac ili Vračar, ili Vam je draže da budete u centru dešavanja na Novom Beogradu ili u samom srcu grada na Dorćolu, mi imamo širok izbor stanova koji će zadovoljiti Vaše želje. Agencija puno pažnje poklanja marketingu i prezentaciji nekretnina koje oglašava, pri čemu sarađuje sa svim najznačajnijim portalima: Halo oglasi, Nekretnine. rs, 4 Zida, Nađi dom, Estitor i mnoge druge, ali i prezentacijom na sajtu Agencije, kao i na društvenim mrežama, Facebook, Instagram i dr.

Radujemo se svakom našem poslovnom kontaktu sa klijentima i spremni smo da njihove želje i snove vezano za rešavanje njihovih stambenih i drugih problema na tržištu nekretnina rešimo na efikasan i optimalan način.

Dobro došli u “GLIGORIĆ NEKRETNINE” D.O.O agenciju, vrata su Vam širom otvorena. Očekujemo Vas!

”Kraće”

NAJATRAKTIVNIJE LOKACIJE

Scroll to Top