NEGA POSLE SUNČANJA

SUNNY PANTHENOL

KVALITETNI PREPARATI ZA NEGU KOŽE - NEGA KOJA TRAJE - MI VES

Mi prvenstveno verujemo da negovanje kroz prevenciju daje unutrašnjoj lepoti mogućnost da izađe na površinu. Negovana osoba je samouverena, posebna, svesna svoje snage i oseća se neverovatno u svojoj koži, a to se vidi i prenosi na sve u njenom okruženju.

MIVES LADY

KREME ZA
NEGU LICA

MIVES LADY

KREMA ZA RUKE

IZDVAJAMO ZA VAS

SPREJ ZA MASAŽU

MAGNEZIJUM ULJE

NOVI PROIZVODI

Proizvodi Mi Ves su kvalitetni preparati za negu kože od prirodnih i proverenih sirovina.

Male serije prilagođavamo potrebama naših korisnika da proizvodi budu uvek sveži, bez veštačkih dodataka, boja i konzervansa.
Da održite blistav ten, zdravu i negovanu kožu Mi Ves je kreirao anti-age liniju Lady MV. To su hranljive kreme za hidrataciju i poboljšanje elsatičnosti suve i umorne kože. Osnovni sastojci proizvoda su prirodna biljna i mineralna ulja sa visokim sadržajem esencijalnih masnih kiselina i antioksidanasa, koji obnavljaju kožu i sprečavaju prevremeno starenje.

Za baršunastu meku i nežnu kožu celog tela i ruku tu je linija Mi Vea. To su vitaminske kreme i mleka sa visokim sadržajem biljnih ulja avocada, aloe, badema, kamilice, jojobe, vitamina AD i E, formulisane za specijalne tipove kože. Brzo se upijaju i daju koži vlažnost i elastičnost.

Mi Ves u svom programu ima:
1.blagotvornu Neven mast sa jedinstvenom kombinacijom biljnih ulja nevenakantariona i kamilice i vitamina AD. Povoljno deluje kod opekotina, površinskih rana, proširenih kapilara, ekcema. Neguje i umiruje sluzokožu sklonu hemoroidima.
2.Reumol gel – konjski balzam na principu etarskih ulja za poboljšanje cirkulacije, umirenje bolnih stanja ili sportskih povreda.
3.Magnezijum ulje u spreju za umirenje upalnih procesa mišića i zglobova.

Mi Ves linija za zaštitu od sunca je SUNNY. Tu su kreme mleka za različite tipove kože sa faktorima od 20 do 50+ koji je za izuzetno osetljivu kožu dece i odraslih. Sadrže kombinaciju UVA/UVB filtera da obezbede zaštitu od štetnog dejstva UV zračenja.

SUNNY Pantenol je mleko za regeneraciju i hidrataciju kože posle sunčanja. Ublažava osećaj zatezanja, vraća koži elastičnost i duže održava potamneli ten. SUNNY Pantenol mleko za telo odlično se upija, podstiče sintezu melanina i sprečava perutanje kože.

Mi Ves je tu za zdravu i negovanukožu, za negu koja traje.

Preduzeće Mi Ves d.o.o. je osnovano 1995. godine u Šapcu, Srbija, kao mala porodična firma,  za proizvodnju i prodaju kozmetičkih preparata izrađenih od kvalitetnih i prirodnih sirovina. Kompletna proizvodnja je koncipirana putem malih serija sa akcentom na kvalitet. Kvalitetni preparati za negu kože su naš zaštititni znak.

Scroll to Top